Voorwaarden

Huisje 132 - Rust, natuur en avontuur


Reservering & Betaling
Boekingen zijn mogelijk per weekend (minimaal 3 nachten), midweek en week. Uw reservering, bij voorkeur via internet of per e-mail, zal door ons schriftelijk bevestigd worden. Indien de reservering meer dan 1 maand vooraf is gedaan, vragen wij om een aanbetaling van 50% van de huursom. Het restant van de huursom dient uiterlijk 1 maand vóór aankomst in het park in ons bezit te zijn. Ingeval van reservering binnen 1 maand voor aankomst dient de huursom ineens overgemaakt te worden. Na ontvangst van de volledige betaling ontvangt u van ons een ”meldingsformulier” per email dat u zelf dient uit te printen en te overhandigen bij de receptie.

Annulering
Indien een boeking moet worden geannuleerd, wordt u een schadeloosstelling in rekening gebracht van:

  • 15% van de totale huursom vanaf 3 maanden voor ingangsdatum;
  • 25%  van de totale huursom binnen 2 tot 3 maanden voor de ingangsdatum;
  • 50%  van de totale huursom binnen 1 tot 2 maanden voor de ingangsdatum;
  • 75%  van de totale huursom binnen 1  maand voor de ingangsdatum;
  • Bij tussentijdse beëindiging van de huurperiode wordt geen restitutie betaald van de huursom

Aankomst
Wij verwachten u tussen 15.00 en 18.00 uur, (buiten vakantieperiode tot 17.00 uur en op vrijdag 21.00 uur). U dient zich bij de receptie te melden met het door ons toegestuurde  ”meldingsformulier” . Indien uw aankomst later op de avond, of op een andere dag plaatsvindt, dan raden wij u aan dit tijdig bij de receptie te melden.

Vertrek
Op de dag van vertrek dient u de bungalow voor 10.00 uur opgeruimd op te leveren. Hieronder wordt verstaan: afhalen en opvouwen en inleveren bij de receptie van gehuurde bedlinnen, keuken en koelkast ontdoen van etenswaren, geen vuile vaat laten staan en afvalzakken deponeren in de vuilnisbak buiten naast de voordeur. U dient zich te allen tijde af te melden bij de receptie indien u vertrekt en de sleutel af te geven.

Huisdieren
Het meenemen van een huisdier is in ons vakantiehuis niet toegestaan.