Het park

Huisje 132 - Rust, natuur en avontuur


Bungalowpark Sunclass Durbuy bevindt zich midden in de heuvels van de Belgische Ardennen op 1 km van het historische stadje Durbuy en op een uurtje rijden van Maastricht. Op het park bevinden zich 237 vrijstaande vakantiewoningen die midden in het bos staan en die allemaal de nodige privacy en comfort bieden. Wie van rust en de natuur houdt, is hier aan het goede adres.

Het park biedt het nodige vermaak voor zowel jong als oud: restaurant, winkeltje, zwembad (met sproeitoestellen voor de kinderen), speeltuin, tennisbaan, tafeltennis, basketbalveld, voetbalveld en trimbaan. Er is ook een Frans- en Nederlandstalige receptie aanwezig; het personeel van het restaurant is eveneens tweetalig.

En verder…

• Er is een speciale BBQ plaats aanwezig op het park.
• De meest noodzakelijke boodschappen zijn in de minishop te verkrijgen.
• Iedere ochtend kunt u ook hier terecht voor verse broodjes.
• Er is een wasserette (met wasmachines en een droger) waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.
• Het aanwezige restaurant staat garant voor een gezellig en betaalbaar etentje.
• Er is ook een snackhoek aanwezig in het restaurant om patat, frikadellen, kroketten e.d. af te halen.
• Naast het winkeltje en het restaurant is er ook een aparte wifi zone beschikbaar met GRATIS internet.
Iedere vakantieperiode wordt er op het park een leuk activiteitenprogramma samengesteld.

Kortom, genoeg aanwezig om je goed te vermaken!

Faciliteiten:

Het Park - Zwembad

Zwembad

Op het park bevindt zich een verwarmd binnenzwembad met een apart peuterzwembadje voor de allerkleinsten (in juni 2016 geheel gerenoveerd!). Het zwembad is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 of 21.00 uur. De toegang is GRATIS voor alle gasten op het bungalowpark. Buiten direct tegen het zwembad aan is er een ligweide met picknicktafels en ligstoelen.

Het park - Speeltuin

Speeltuin

Op het park bevinden zich diverse speeltuinen. De grootste is bij de receptie en heeft ook een zandbak, schommels, wipkippen en twee glijdbanen. Deze speeltuin is voor de veiligheid van uw kinderen afgeschermd van de straat met een hekwerk. Verder staan er op diverse plekken in het park kleine speeltoestellen.

Het park - Restaurant

Restaurant

Op het park kunt u bij restaurant ‘Au Bon Coeur’ terecht voor een heerlijke lunch of diner. Ook kunt u gewoon genieten van een kopje koffie, een ijsje, een borrel of een lekker borrelhapje. Buiten is een mooi en gezellig terras aanwezig die uitkijkt op de speeltuin. Direct naast het restaurant zit een afhaalfrituur.

Het park - BBQ plaats

BBQ plaats

In de buurt van de receptie van het bungalowpark bevindt zich een barbecue-plaats met meerdere picknicktafels. Het barbecueën bij de bungalows is niet toegestaan in verband met brandgevaar (de bungalows staan immers in een bos). Verder kun je jeu de boules spelen en minigolf tafels gebruiken bij de BBQ locatie. De jeu de boules ballen liggen al in onze bungalow voor u klaar.

Het park - Parkwinkel

Parkwinkel en wasserette

Op het park is een minishop voor de noodzakelijke kleine boodschappen. In de omgeving zijn ook voldoende bakkers en supermarkten voor de grotere boodschappen te vinden (bijvoorbeeld Carrefour en Aldi in Barvaux). Direct naast de minishop is een wasserette waarvan u tegen betaling gebruik kunt maken.

Het park - Tennis

(Tafel)tennis

Op het park bevindt zich een buitentennisbaan en 2 tafeltennistafels. De tennisbaan kan gehuurd worden, net als tennisrackets en -ballen. In ons huisje liggen al tafeltennisbatjes voor u klaar!